Verzenden & retouren

Verzenden

Bestellingen boven de 50 euro leveren wij gratis binnen Nederland.

Voor bestellingen onder de 50 euro rekenen wij € 4,95 verzendkosten. Je ontvangt hierbij een track & trace code zodat je altijd je pakket kunt volgen.

Wij verzenden je bestelling binnen 2 werkdagen. PostNL bezorgd je pakket meestal binnen 1 tot 2 werkdagen. 

Let op! PostNL bied pakketten nog maar 1x thuis aan. Is er niemand thuis dan gaat het pakket meestal naar de pakketshop. Hierbij is het van belang het pakket binnen 7 dagen af te halen om te voorkomen dat het retour wordt gestuurd en hierdoor extra verzendkosten ontstaan.

Heb je je bestelling nodig vóór een bepaalde dag of datum of pas op een bepaalde dag of datum? Mail ons dan zodat we kunnen kijken of dat mogelijk is.

 

Verzenden naar België

Voor de pakketten die naar België worden verzonden rekenen we € 8,95 euro aan verzendkosten. Je ontvangt hierbij een track & trace code zodat je altijd je pakket kunt volgen.

PostNL en DHL bezorgen je pakket meestal binnen 2 tot 4 werkdagen.  

Bestellingen boven de 85 euro leveren wij gratis in België.

 

Bestelling afhalen

Het is mogelijk de bestelling gratis af te halen op afspraak in Noordwijkerhout. Dit kan je als optie aangeven in de bestelling. wij zullen op het moment dat je bestelling klaarligt om afgehaald te worden een e-mail sturen zodat we een afspraak in kunnen plannen. Hierbij krijg je dan ook het afhaaladres waar je jouw bestelling kan ophalen.

Je bestelling kan je ophalen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 14:00.

Pakket weigering

Mocht de bestelling retour komen, omdat je het pakket geweigerd hebt, niet bezorgd kon worden of niet afgehaald is bij een afhaalpunt, dan zullen wij de bestelling annuleren. De (bijkomende) verzendkosten zullen in mindering gebracht worden op de terugbetaling.

Eigen bezorgdienst

Het pakket kan, indien het adres op de route ligt, afgeleverd worden door onze eigen bezorgdienst.

 

Retourneren

Als je niet (helemaal) tevreden bent over de ontvangen producten kan je deze retour zenden. De kosten voor de retourzending zijn voor jezelf.

Mocht je een klacht hebben over een ontvangen product dan horen wij dat uiteraard graag. We zullen dit dan zo snel mogelijk oplossen.

 

Hier gelden een aantal regels voor:

Na ontvangst heb je 14 dagen bedenktijd (herroeppingsrecht).

Wij ontvangen binnen deze 14 dagen een bericht dat je één of meerdere artikelen retour wilt sturen. Dit kan gebeuren middels ons retourformulier of d.m.v. een ingevulde email.  Je hoeft geen reden op te geven maar wij ontvangen deze feedback graag om onze service en/ of producten te verbeteren.

Zodra dit gebeurd is ontvang je van ons een bevestiging van ontvangst en het retour adres. Je hebt dan zelf nog 14 dagen om het pakket te verzenden.

Het product dient in de originele verpakking retour gezonden te worden en mag niet beschadigd of gebruikt zijn.

Speentjes kunnen alleen geretourneerd worden in een ongeopende verpakking. Bijtringen en andere bijtspeeltjes zijn i.v.m. hygiëne uitgesloten van het herroepingsrecht.

De kosten voor retourneren zijn voor de klant, deze zijn afhankelijk van de grote van het te retourneren pakket en transporteur. Wij hebben geen invloed op de verzending van de klant hierom blijft de verantwoordelijkheid van de retourzending bij de klant totdat deze ontvangen is.

Zodra je retourzending ontvangen is en deze in goede staat verkeerd wordt het aankoopbedrag terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling ook betaald is binnen 14 dagen.

Mocht het product in een beschadigde en/ of niet originele, staat bij ons aankomen zullen wij het product wel aannemen maar zullen wij de kosten van de beschadiging in rekening brengen op het te retourneren bedrag.

Stuur je een gedeelte van je bestelling retour en besluit je het andere gedeelte te houden dan ontvang je alleen het verschuldigde bedrag voor het artikel retour. Retourneer je de volledige bestelling, dan zal je ook de verzendkosten van de originele bestelling retour ontvangen.